Kartoffelpandekage med ernæringsdrik
Nem kartoffelpandekage med Fortini Mult Fibre som giver retten ekstra højt næringsindhold. Tilsæt skinke og oregano i dejen og gratiner med revet ost – og vupti har du børnenes favorit – pizzapandekage.
Ingredienser til en form på 2,5 dl:
- 5–6kartofler (ca. 400 g)
- 2 dlhvedemel
- ½ tsk.salt
- 5 dlFortini Multi Fibre neutral
- 3æg
- Fedtstof til formen
Sådan gør du:
Varm ovnen op til 200 grader. Skræl og riv kartoflerne groft. Hæld hvedemel og salt i en skål. Tilsæt Fortini og æg, og pisk til en glat dej. Tilsæt den revne kartoffel. Hæld blandingen i et smurt ovnfast fad (ca. 25 x 35 cm), og bag midt i ovnen i 30–35 minutter, indtil pandekagen er blevet fast og gylden. Lad den afkøle.
Tip: Serveres med brød, salat eller grøntsagsstave til.
Næringsindhold
Opskriften giver 1.750 kcal
57 g protein
14 mg Fe
560 mg Ca
5 μg B12
10 μg D-vitamin
Vær opmærksom på at næringsindholdet i Fortini ernæringsdrikken kan forringes ved opvarmning.