toppbild-vad-ar-fortini

Ernæringsdrikke og -cremer til syge børn

Når dit barn er sygt og har behov for lidt ekstra energi findes Fortini. Fortini er ernæringsdrikke og -cremer til børn fra 1 år og fås i forskellige smage og varianter som milkshake, smoothie og ”frugtghurt” (yoghurtlignende creme). Ved sygdom er Fortini en god måde at øge næringsindtagelsen på, så dit barn hurtigere kan komme sig igen.

Menu

Hvornår er det velegnet at give barnet ernæringsdrik?

Børn behøver god mad og en balanceret kost for at vokse og udvikles bedst muligt. I de fleste tilfælde dækker en almindelig varieret kost den næring, de behøver. Ekstra energi og næring i form af ernæringsdrikke til børn kan være aktuelt efter længere tids sygdom og efter dit barns læge har vurderet behovet. Fortini ernæringsdrikke og -cremer til børn kan også gives ved kortere tids sygdom såsom halsbetændelse eller mellemørebetændelse.

Giv dit barn Fortini afkølet eller hvorfor ikke fryse en af vores smoothies og servere som is?

Fortini - en god måde at øge næringsindtagelsen på ved sygdom

Fortini er baseret på mange års forskning i ernæring til syge børn. Det er en ernæringsdrik udviklet til særlige medicinske formål. Fortini er udviklet med barnets behov og smagspræferencer i fokus, hvilket har resulteret i et bredt udvalg af smage og varianter, som barnet kan lide. Fortini er en god måde at øge næringsindtagelsen hos dit barn, når den almindelige kost ikke er nok. En god næringsindtagelse hjælper nemlig dit barn med at komme sig, når det ikke er helt friskt.

Se vores sortiment her

Nutricia er en global virksomhed, der har specialiseret sig i medicinske ernæringsprodukter til syge børn og voksne. Sygdom kan betyde, at kroppen har behov for at få mere næring. Nutricias ernæringsdrikke er derfor et gunstigt tilskud til den almindelige mad. Nutricia er en del af fødevarevirksomheden Danone.

Mere om Nutricia

Fortini ernæringsdrikke og -cremer fås på hospitalet, eller ved egen læge, og kan købes på alle landets apoteker.

Her kan du købe Fortini